maxilia-logo

De mooiste mokken bedruk je bij Maxilia

Bij Maxilia hebben we recent onze nieuwe mokken laten bedrukken. Ze hebben dan ook een fantastisch resultaat geleverd.grote mok bedrukken

Opdracht

Op een maandagmorgen zag ik dat er minder mokken op de kast lagen dan normaal. Ik vroeg me natuurlijk af hoe dit kon, omdat dit normaal ook niet zo is. Ik liep naar de opslag om meer mokken te halen, maar daar waren ze alweer op. Het werd dus tijd voor nieuwe bedrukte mokken in mijn restaurant. Het restaurant was gelukkig niet druk, want anders moest ik een andere oplossing bedenken voor de mokken.

Internet

Ik had besloten om op internet te kijken naar de verschillende bedrijven die aanboden wat ik zocht. Wel moesten de bedrijven aan een aantal voorwaarden voldoen. De prijs- en kwaliteitsverhouding moeten scherp op elkaar afgestemd zijn. Overigens moeten de producten van een hoge kwaliteit zijn en moet de levering snel zijn. De mokken zijn namelijk niet te missen. Uiteindelijk kwam er maar een website naar voren die als beste mij kon helpen, en dat is Maxilia. bidons bedrukkenZe zijn veruit de beste en voldoen aan mijn voorwaarden. Ook in mijn omgeving hebben ze al eens opdrachten geplaatst bij de website, en is iedereen er zeer te spreken over. Dit voelt natuurlijk allemaal vertrouwd aan, en maakt het de keuze dan ook makkelijker. Hier ging ik mijn mokken bestellen! Het eindresultaat was dan ook fantastisch. Het logo zit nog steeds op de mok, en gaan ook lang mee. Super bedrijf! Ik ga ze zeker aanraden bij vrienden en familie.