Elegante leren tassen

8719033624269_4Een paar maanden geleden heb ik de middelbare school afgerond. Na zes lange jaren het VWO te hebben gevolgd mag ik nu eindelijk gaan studeren. Ik ga vanaf september journalistiek studeren aan de Hogeschool van Utrecht. Helaas komt er dan wel het moment dat je afscheid zal moeten gaan nemen van je oude schooltas. Mijn schooltas kreeg ik in de eerste klas van mijn ouders en heb ik zes jaar lang veel profijt van gehad. Het moment kwam daar om toch een nieuwe schooltas aan te gaan schaffen. Op het internet zocht ik naar mooie leren tassen en al snel kwam ik uit bij Leatherlicious. Al snel vond ik de Young Professional Bag, een stijlvolle zwarte tas waar super veel in kan. Alleen omdat ik niet zoveel geld heb kon ik in eerste instantie die tas niet betalen.

Snel geleverd

Gelukkig waren mijn ouders zo trots op mij dat ik was afgestudeerd dat ze voor mij een cadeau wilde kopen. Ik gaf al snel aan dat ik een nieuwe tas wilde, en welke precies. Mijn ouders hebben uiteindelijk die Young Professional Bag gekocht. Ze waren erg tevreden over levering omdat de tas de volgende dag al binnen was en daarnaast was hij ook nog netjes verpakt. Ik ben erg blij met mijn nieuwe tas. Ik moet naast boeken ook een laptop en eten meenemen elke dag waardoor deze ruime tas erg goed van pas komt. Daarnaast vind ik hem er erg gaaf uitzien. Ik kreeg gelijk al veel complimentjes van mijn vriendinnen toen ik hem voor het eerst liet zien. Bedankt Leatherlicious!