Lavendel

Geurvolle etherische olie besteld

Uw woning heeft niet de gevraagde geur welke u wenst? Dit kan uiteraard door meerdere oorzaken komen, al ben ik wel van mening dat u hier iets aan kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiken van wierook of wellicht andere vormen van olie en geurstokken. Uiteraard kunnen wij de etherische olie niet uitsluiten aangezien deze olie een van de verrassende geuren heeft welke in huis mag blijven hangen. Bij Thuisluchtjes.nl vindt u onder andere:

  • Citrus
  • Kruidnagel
  • Lavendel
  • Cederhout

Uiteraard is hier veel meer aan geurtjes te vinden om dit door het huis te laten zweven. Tevens hebben deze oliën een specifiek werking op lichaam en geest. Denk hierbij aan een olie welke ervoor zorgt dat het lichaam eenvoudiger en beter de nachtrust krijgt. Of wellicht een olie waar u vrolijk van wordt.

Lavendel

Online te bestellen

U heeft de keuze gemaakt om een heerlijke olie te bestellen. Verstandige keuze, weet u ook al welke olie geschikt is om in uw woning te laten zweven? U kunt bijvoorbeeld ook hier de eucalyptus olie bestellen welke ervoor zorgt dat uw ademhaling een stuk prettiger verloopt. Al met al kan ik u in ieder geval erop wijzen dat er voor vrijwel ieder persoon een heerlijke olie te verkrijgen is.

LemongrassWaarvoor te gebruiken?

Het gebruiken van olie dient u zorgvuldig uit te voeren. Het is dan ook niet toegestaan om de olie rechtstreeks op de huid te doen, dit kan voor irritaties zorgen wat niet bepaald prettig is. Mocht u meer willen weten omtrent de hele geuren, bekijkt u dan eens de bovengenoemde website en laat u inspireren met etherische olie.