51585_51221_golfbal

Golfballen bedrukken voor een nieuw bedrijf

Als alles goed loopt zoals het gepland is openen wij einde van deze maand onze nieuwe winkel! In het hartje van Breda hebben wij gekozen om daar een sportwinkel te plaatsen, dit hadden ze daar nog niet waardoor het perfect is! Doordat golfballen bedrukken met onze logo en deze uiteindelijk uit te delen in het centrum hopen wij dan ook genoeg klanten te mogen ontvangen, tevens deze ook te houden!

51231_callaway 51585_51221_golfbal

In de stad zelf kon ik geen drukkerij vinden waardoor ik bij thuiskomst op het internet ben gaan zoeken! Ik kwam al vrij snel terecht op de website van Maxilia waar ik alleen al enthousiast van werd bij het zien van de website. Dan had ik de rest nog niet eens bekeken!

Gaat de goede kant op!

Bij het zien van het assortiment werd mij duidelijk dat je hier golfballen kan bedrukken en deze vervolgens bij je op locatie laat bezorgen. Dit houdt dan ook in dat je er niet meer de deur voor uit hoeft te gaan! Wegens het feit dat we nog druk bezig zijn met het inrichten van de winkel was dit perfect. Golfballen bedrukken gaat nu toch echt waarheid worden! Veel mensen vragen aan mij wat de reden is dat we hiervoor golfballen gebruiken… Wij openen een sportwinkel en met het uitdelen van golfballen kan je op een unieke wijze reclame maken voor het bedrijf. Al met al wordt als het goed is aankomende week de ballen bezorgd, ik kan in ieder geval niet meer wachten tot het zover is!