E-liquid

Kom erachter wat jouw favoriete E-liquid is

Ongeveer een jaar geleden ben ik begonnen met roken omdat mijn vriend waar ik toen net een relatie mee kreeg ook rookte. Omdat ik nu besef hoe slecht het eigenlijk is, heb ik besloten om voor ons een E-sigaret en E-liquid te bestellen. Volgens mijn moeder is dat een gezonder alternatief voor roken en toen ik het op internet op zocht werd dat inderdaad bevestigd. Toen ik mijn plan aan mijn vriend vertelde, was hij ook erg enthousiast want ook hij wilde gezonder gaan leven. Het leek ons goed om er maar gelijk mee te beginnen dus die avond kropen wij achter de computer. Van mijn moeder had ik een betrouwbare site door gekregen waar een vriend van haar ook al eens besteld had. Het was wel zo’n prettig idee dat het een veilig bedrijf is waar wij bij bestellen.

E-liquid

Een groot assortiment

Zelf had ik helemaal niet verwacht dat er zoveel keuze zou zijn in de E-liquid. Roken was voor ons beide zo’n gewoonte geworden dus wij waren ook gewend geraakt aan de smaak dus de eerste smaak die ik in het winkelmandje deed was tabak. toen wij verder keken kwam mijn vriend ook smaken tegen zoals chocolade donuts en romige perzik. Wij waren beide gek op zoetigheid dus wij besloten om ook die een kans te geven. Een paar dagen later lag er een pakket op de bank op mij te wachten. Toen mijn vriend eindelijk thuis kwam besloten wij om de romige perzik smaak gelijk uit te proberen. 

E-liquid