tjtyjytj

Schitterende lichtgewicht slaapzak gevonden

Normaal gesproken maakt het mij niet zoveel uit welke slaapzak ik heb, zolang deze maar warm genoeg is om in slaap te vallen. Echter gaan wij over een kleine twee weken naar het noorden om hier te kamperen. Hier heb ik dan wel een lichtgewicht slaapzak voor nodig wil ik het goed en wel mee kunnen nemen. Een gewone slaapzak zit ik niet op te wachten aangezien deze mij te zwaar is. Hierdoor ben ik gaan zoeken op het internet en terecht gekomen op de website van Tent plus. Bij hun heb je een diversiteit van de meest leukste slaapzak voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Snel te bestellen

tjtyjytj

Door vanachter je eigen computer een bestelling te plaatsen bij hun maken hun het mogelijk dat je de eerstvolgende dag je bestelling in huis kan verwachten. Ik kan je in ieder geval wel garanderen dat je hier een stuk goedkoper uit bent als wat ik elders heb gezien. Voor mij was het een duidelijk beslissing om hier te gaan bestellen! Met nog geen vijf minuten later had ik al een bestelling geplaatst. Wat ik in ieder geval zeker wist was het feit dat je hier alles kan bestellen in wat je gebruiken kan om te gaan kamperen. Voorlopig heb ik alles in huis  voor mijn vakantie. Enige wat ik nu nog moet zien te vinden is enorm veel snoep en suiker wat ik kan gebruiken tijdens het lopen! Mijn lichtgewicht slaapzak is een plezier!