Suit-Up-zwart-copy

Suit Up Now voor de perfecte bedrijfskleding

De oude bedrijfskleding van het personeel was aan vervanging toe. Het is belangrijk dat het personeel er goed uit ziet en daarom moesten we af van die oude versleten kleding. Alle bedrijfskleding is destijds ingekocht bij een bedrijf dat echt verschrikkelijk was. Tijdens het bestellen ging er zo veel mis en de kwaliteit was ook niet goed. Over het algemeen doe je veel langer met bedrijfskleding en daarom ben ik op zoek gegaan naar een goede leverancier

Goede tip

suit up now logoEen vriend van mijn vertelde dat er bij hem op het werk pas nog nieuwe bedrijfskleding is besteld. De kleding zag er volgens hem goed uit en hij had begrepen dat de prijzen ook nog eens voordelig waren. Die vriend heeft mij de website van Suit Up Now gegeven.

Toen ik een kijkje nam op de website van Suit Up Now was ik verbaasd over het grote aanbod. De bedrijfskleding op de website was modern en had een mooie pasvorm. Hiervoor had ik namelijk websites bezocht die van die saaie ouderwetse bedrijfskleding verkocht en dat was niet waar wij op zoek naar waren.

Deze website heb ik aan mijn werkgever laten zien en deze heeft verteld dat ik de voorgestelde kleding mocht bestellen. Toen ik alle maten binnen had gekregen van het personeel heb ik direct de bestelling geplaatst.

Collectie-hotel-horecakleding-bedrijfskleding-copy-300x189Een week later kwam de bestelling binnen en alles was in een keer goed gegaan! Het personeel was enthousiast over de nieuwe kleding en pasvorm. Het hele team ziet er nu weer goed en representatief uit!