Tip: beleef de lente met luxe tuinmeubelen

26De lente staat alweer voor de deur en persoonlijk doet dat me veel goeds. De druilerige dagen die weer over zijn straks, de donkerte die plaats maakt voor licht – ik kijk er onwijs naar uit. Gelukkig is er een heel aantal zaken dat de voorpret vast flink doet verhogen, waaronder een tip die ik je vandaag van de hand zal doen. Ik zal je namelijk inwijden in de tuinmeubelen van Tuinmeubel.nl, een echte aanrader!

Vier de lente!

Wat vind je op deze website namelijk? Wel, je ziet er een heel aantal tuinmeubelen in allerlei soorten en maten. Het is een webwinkel maar tevens fysieke winkel. Ze heeft namelijk een gigantische showroom van rond de 2500 vierkante meter te Eindhoven. Voor mijzelf was het geen noodzaak de showroom te bezoeken, aangezien ik de foto’s van de website zelf helder genoeg vond om mijn keuze op te baseren. Kijk je even mee naar de loungeset waar mijn keus op viel?

27

Bovenstaand is de set die ik onlangs heb gekozen, genaamd Kimberly. Het is een set die flink afgeprijsd is, het scheelt wel vijfhonderd euro met de originele adviesprijs. Het is schijnbaar een vrij populaire loungeset, zo blijkt uit de beschrijving, aangezien het zo gemakkelijk te combineren is en in elke tuin wel past. Ik moet het bedrijf daar gelijk in geven, want ik kan me zo allerhande tuinen voorstellen waarin de kleurencombinatie van Kimberly prima past. Dat was voor mij ook een van de argumenten.

Het grijs van het wicker past overal goed bij – en kijk ook eens in de afbeelding hierboven hoe netjes het materiaal is samengesteld. De kwaliteit is voelbaar in alle aspecten van de bank. De set tuinmeubelen bestaat al uit vier verschillende delen, want niet alleen de hocker staat los, maar ook kan de bank zelf in drie delen gescheiden worden (handig om ‘m in de winter op te bergen!). Ik heb gebruik gemaakt van de aanbieding ook de hiernaast afgebeelde lounge chair er zeer voordelig bij te kopen!28